2021-07-25T13:55:00+02:00 25. јула, 2021. 13:55 |

Стиже 100.000 РСД за сваку освојену медаљу наших спортиста (промо)

Олимпијске игре су почеле, све се полако захуктава, а Србија се нада бројним медаљама. Знате како кажу – свака сија као златна, а Меридан заиста стоји иза тога, па је решио да сваку медаљу наших олимпијаца награди са по 100.000 ДИНАРА и да тај новац донира у ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ.

Дакле, ове године, јаче него икада навијамо да наши представници освоје што више медаља, јер ће тако бити много више оних којима ће бити указана помоћ.

Као што знате, Србију на Олимпијским играма у Токију представља чак 86 спортиста из 15 спортова, а неки од њих, попут Новака Ђоковића, баскеташа, Иване Шпановић, Тијане Мандић, ватерполиста и других су главни фаворити за злато.

Своје прогнозе нам можете дати и ви и то тако што ћете искористити Меридианов ПОКЛОН ТИКЕТ ПО ИЗБОРУ ОД 500 РСД. Све што треба да урадите јесте да се региструјете на meridianbet.rs сајту или мобилној апликацији, преузмете БОНУС БЕЗ УСЛОВА, изаберете своје фаворите и – то је то! На тај начин, Меридиан је решио да подржи и своје нове играче и олимпијце, а за оне верне кориснике – ту су неверовани бонуси на парове који износе и до 2000%, али и 200% бонуса на уплату депозита.

Ово је само једна у низу акција које спроводи најбоља кладионица у региону, пошто је током трајања Европског првенства у фудбалу одржано НАЈВЕЋЕ ТАКМИЧЕЊЕ НА БАЛКАНУ.

Најсрећнији такмичар је на поклон добио НАЈНОВИЈИ АУДИ, али осим њега – награђено је још много играча, и то поклон ваучерима за летовање, веспом и бројним другим наградама.

Као и увек, Меридиан ће наставити да прати и навија за наше спортисте широм света, али и да награђује своје верне играче. Јер, када Меридиан части – сви су на добитку!