Синдикат запослених у здравству и социјалној заштити Србије и ове године организовао је спортску манифестацију „Сусрети здравља “који су одржани у Будви, у Црној Гори.

               На овој јединственој спортској манифестацији учествовало је 860 запослених у здравственим и социјалним установама са територије Србије, а добром физичком формом могу се похвалити и жене запослене у здравству које су чиниле чак 60 посто учесника.

               Уз учешће радника из целе Србије на овогодишњим 24. радничким сусретима,   екипа из Браничевског округа наступила је са 36 учесника, 17 мушкараца и 19 жена. Такмичили су се радници из здравствених установа, домова здравља Пожаревац, Кучево, Велико Градиште, Жабари, Опште болнице Пожаревац и Завода за јавно здравље Пожаревац.

               Зоран Радуловић, председник Сидниката запослених у здравству и социјалној заштити за Браничевски округ, истакао је да је ове године освојено укупно девет пехара у екипној конкуренцији, али и две медаље.

               -Такмичење се одвијало у 11 мушких и 11 женских дисциплина. Наша женска екипа освојила је четири прва места у трчању, рукомету, малом фудбалу и надвлачењу конопца, а друго место у шаху. Мушка екипа Браничевског округа освојила је друго место у стрељаштву и треће место у трчању и надвлачењу конопца. У појединачној конкуренцији освојене су две медаље у трчању, Милица Перовић освојила је прво место док је Драгана Арсенијевић  освојила друго место. Оно што бих посебно издвојио је пехар у трајном власништву као специјалну награду за три пута узастопно освојено прво место у трчању . Ове године пехар су освојиле Милица Перовић, Драгана Арсенијевић и Татјана Аџић, рекао је Радуловић.

                                                                                                       И.Р.

Share.

Comments are closed.

Skip to content