Туристичка организација општине Мало Црниће представиће се на овогодишњем Сајму туризма у Београду, манифестацији која сваке године окупи више десетина хиљада посетилаца. Oрганизација ће пре свега, понудити еко туризам који је усмерен ка здрављу, а укључује очувану природу, здраву храну, незагађен ваздух, побољшање кондиције и општег стања организма.

-Туристи, осим у поменутом, могу уживати у лепоти језера, излетишта, три базена, бавити се ловом, риболовом…Све то ћемо промовисати кроз „викенд предлог“ у Малом Црнићу. Љубитељима здравог ваздуха, очуване природе, авантуристима и планинарима посебно је занимљива спортско рекреативна маркирана стаза која пролази поред два културно историјска споменика и завршава се на врху Бубањ, истиче директорка ТО Мало Црниће  Јасна Јовић подсетивши да се више од тридесет манифестација одржава  на територији општине Мало Црниће која располаже богатим културно историјским наслеђем.

Све то је сликовито представљено у промотивном материјалу који ће бити доступан на Сајму туризма.

Фантастична традиционална кухиња, одлични ресторани и љубазни мештани стварају комплетан утисак који Мало Црниће чини незаборавном српском дестинацијом.

Share.

Comments are closed.

Skip to content