2020-08-18T11:00:36+02:00 18. августа, 2020. 11:00 |

У Кучеву формирана власт: Председник Општине др Рајичић

Др Иван Рајичић

У Кучеву је конституисана нова власт, коју чини коалиција СНС и СПС. За председника Општине изабран је др Иван Рајичић. Нови председник Скупштине је Бранко Кецман. Мандат заменика председника Општине припао је Ненаду Микићу, док ће заменик председника Скупштине бити Сања Вукојевић.  

Седница је одржана јуче, у свечаној сали Скупштине Општине, у присуству 26 одборника од укупно 43, с тим што ће за двоје верификација уследити на наредној седници.

Бранко Кецман и Сања Вукојевић

Нови сазив је изабрао и чланове Општинског већа: Милош Петровић из Кучева, Даријан Дрикић из Волује, Бојан Тадић из Раброва, Саша Булутић и Мирослав Булутић из Нереснице, Данијел Јовановићиз Мустапића и Драган Милосављевић из Кучева.

За в.д. директора ЈКП „Кучево“ постављен је Славиша Маријоковић, за в.д. директора ТОК-а Кучево Никола Јовић, за в.д. директора Библиотеке Јована Дишић и за в.д. директора Центра за културу Златан Забуковац.

Ненад Микић

Подсећамо да је у новом сазиву Скупштине Општине Кучево, коју чини укупно 43 одборника, чак 35 са листе Српске напредне странке, пет одборника је из редова социјалиста, два из коалиције ЈС – ВНС и један представник Влашке странке „Мост“.

 

Са конститутивне седнице