Од суботе 11. маја, па у наредних 45 дана због радова на ширењу топлификационе мреже за саобраћај биће затворена Улица Пожаревачког партизанског одреда од продавнице „Млеки“ до вртића „Душко Радовић“.

            Како је навео директор ЈП „Топлификација“ Дејан Дачић у Месној заједници Чачалица отворена су два градилишта на изградњи дистрибутивне топлификационе мреже у вредности од 110 милиона динара и биће прикључено око 200 нових корисника. Извођач радова на локацији Цане Бабовић – 1 је „Велдинг“ из Велике Плане, а на локацији топлопредајне станице у Црногорској улици „Термомонт“ из Београда. Рок за завршетак радова је 90 дана.

            Градски менаџер Митар Караџић истиче да су у претходном периоду на овој локацији завршени радови на замени азбестних цеви, кишна и фекална канализација, тако да ће по окончању топлификације почетком јула почети реконструкција коловоза и тротоара са леве и десне стране од Аутобуске станице до вртића. Такође, ових дана почиње комплетна обнова пута и тротоара у Улици Краљевића Марка, реконструкција коловоза и тротоара са десне стране у Партизанској улици од Лоле Рибара до Далматинске улице, у којој ће се вршити изградња кишне канализације и замена азбестних цеви.

Share.

Comments are closed.

Skip to content