2019-06-08T14:09:52+02:00 8. јуна, 2019. 14:09 |

Уређен парк код аутобуске станице

Омладина Српске напредне странке Пожаревац организовала је акцију сређивања  парка код Аутобуске станице. После неколико сати чишћења парк је изгледао много другачије. Напредњаци су уклонили лишће, гране и смеће и очистили зелене површине у парку. Такође, офарбали су љуљашке, клацкалице, тобогане и клупе.

-Ово је само једна у низу будућих акција, која је показала да лепе и корисне ствари не захтевају пуно, само мало елана, воље и жеље за променама. Позивамо наше суграђане да нам се придруже и изнесу своје предлоге и иницијативе како бисмо заједно радили на   улепшавању и осталих делова нашег града, казала је Јована Јанковић, активисткиња Омладине СНС-а.

Акцију младих напредњака подржао је и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић који је нагласио да чланови и омладина СНС –а улажу велику енергију и ентузијазам  на улепшавању и сређивању града.

-Посебно ми је драго што омладина СНС-а своје слободно време и енергију усмерава на улепшавање града, а не на неке друге лоше ствари које се дешавају у Србији. Очекујем да ће Пожаревљани итекако подржати ову акцију и прикључити нам се, рекао је Спасовић.

                                                                                              Д.Динић