Омладина Српске напредне странке Пожаревац организовала је акцију сређивања  парка код Аутобуске станице. После неколико сати чишћења парк је изгледао много другачије. Напредњаци су уклонили лишће, гране и смеће и очистили зелене површине у парку. Такође, офарбали су љуљашке, клацкалице, тобогане и клупе.

-Ово је само једна у низу будућих акција, која је показала да лепе и корисне ствари не захтевају пуно, само мало елана, воље и жеље за променама. Позивамо наше суграђане да нам се придруже и изнесу своје предлоге и иницијативе како бисмо заједно радили на   улепшавању и осталих делова нашег града, казала је Јована Јанковић, активисткиња Омладине СНС-а.

Акцију младих напредњака подржао је и градоначелник Пожаревца Бане Спасовић који је нагласио да чланови и омладина СНС –а улажу велику енергију и ентузијазам  на улепшавању и сређивању града.

-Посебно ми је драго што омладина СНС-а своје слободно време и енергију усмерава на улепшавање града, а не на неке друге лоше ствари које се дешавају у Србији. Очекујем да ће Пожаревљани итекако подржати ову акцију и прикључити нам се, рекао је Спасовић.

                                                                                              Д.Динић

Share.

Comments are closed.

Skip to content