2020-10-09T13:13:42+02:00 9. октобра, 2020. 13:13 |

Влашка странка „Мост“: Реакција на искључење Угриновића

Представници  Влашке странке  „Мост“ Пожаревац одржали су конференцију за медије на којој су говорили о одлуци Градског одбора Влашке странке Мост да из Градског одбора искључе Владимира Угриновић. Одбор је као главни разлог  навео то  што је одбио да се прикључи Одборничком клубу „Доста је било – Мост” у Скупштини Пожаревца, упркос постигнутом договору.

Председник Влашке странке „Мост“  и члан Главног одбора Слободан Перић истакао да странка није стајала иза одлуке Градског одбора, те да ће се наћи компромисно решење.

– Сваки човек битан, те да се нећемо  тако лако одрећи било ког човека. Ми смо озбиљна странка, нико не може да ради на своју руку. Ставови странке морају да се испоштују и ми ћемо истрајати у томе. Тренутно радимо на новој организацији странке, на реорганизацији и прављењу одбора по читавој источној Србији, а и ван ње, рекао је Перић додавши да је њихов задатак да се боре за права грађана и бољи живот источне Србије.

Члан Главног одбора и председништва Влашке странке „Мост“ Владимир Угриновић истакао је да је он још у изборној кампањи дао реч да неће улазити у коалицију ни са ким и да чврсто стоји иза својих речи, те да ће остати и борити се у скупштини као одборник Влашке странке „Мост“.