2017-05-19T11:32:15+02:00 19. маја, 2017. 11:31 |

Заседала Скупштина Града: Усвојен ребаланс Буџета

Odbornici Skupstine gradaУ Пожаревцу је одржана  седница Скупштине града . Дневни ред је био обиман, а одборници су  расправљали о близу 40 тема. Локални парламент је усвојио први овогодишњи ребаланс буџета, као и предлог програма коришћења средстава буџетског Фонда за заштиту животне средине Града Пожаревца.

Mladjan Nikolic

Млађан Николић

           На почетку заседања разрешен је дужности члан Градског већа задужен за Градску општину Костолац и месне заједнице Срђан Радовановић, а уместо њега, тајним гласањем, изабран Млађан Николић, досадашњи одборник у градској Скупштини. Ово из разлога, како се у образложењу наводи, јер Радовановић није испунио планиране активности које се односе на ресор за који је био задужен. Уместо Николића, на место одборника из редова СНС-а нименована је Тања Лончар.

Tanja loncar

Тања Лончар

Такође, локални парламент је усвојио први овогодишњи ребаланс буџета, као и предлог програма коришћења средстава буџетског Фонда за заштиту животне средине Града Пожаревца. Овом приликом утврђени су  и приходи, који припадају Граду и Градској општини Костолац у овој години.

Опширније о  заседању градског парламента Пожаревац можете прочитати у наредном броју листа „Реч народа“, који ће се на киосцима наћи у уторак, 23. маја.