На челу Центра за социјални рад Невена Јовановић Траиловић

Уз поштовање свих заштитних мера, у Кучеву је одржана седница локалног парламента по хитном поступку. На дневном реду су били ребаланс буџета и именовање вршиоца дужности директора Центра за социјални рад за општину Кучево, након претходног усвајања Решења о престанку функције директорке ове установе социјалне заштите.

Седница је сазвана пошто је директорка Центра за социјални рад за општину Кучево Слађана Марановић – Николић поднела  оставку, с обзиром на то да би на предлог ресорног министра Зорана Ђорђевића требало да буде именована за директорку Герентолошког центра у Нишу.

За вршиоца дужности именована је мастер дипломирана правница Невена Јовановић Траиловић.

У оквиру треће тачке одборници су усвојили ребаланс буџета тиме што је за средства у износу од 10 милиона динара извршена пренамена због ванредног стања. Конкретно, на расходној страни дошло је до промена појединих апропријација тако што су Штабу за ванредне ситуације повећане позиције за специјализоване услуге, материјале (набавку потребне заштитне опреме, дезинфикационих средстава итд), и накнаде за социјалне расходе (пакети хуманитарне помоћи за социјално угрожене и пензионере са примањима нижим од 30.000 дин).

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content