2020-09-05T14:35:24+02:00 5. септембра, 2020. 16:00 |

Компанија Меридиан наставља да подстиче читаво друштво на чување моралних вредности

Дугогодишње пословање одавно је прерасло у традицију која се препознаје по бризи за сваког клијента. То значи да друштвена одговорност компаније Meridian не подразумева само остваривање сопственог добитка, већ и пружање врхунских услуга играчима са којима имају велике шансе за добијање награде. Управо то је омогућено путем разних промоција и бонуса, по којима се Меридиан издваја од конкурената.

Меридиан штити сваког играча

 

Компанија Меридиан је најбољи пример поштовања Закона о играма на срећу. Наиме, политика приватности компаније Меридиан строго штити податке својих играча. Све унете информације приликом регистрације чувају се на јаким серверима. Па не постоји ризик од крађе идентитета, као ни коришћења ван кладионичарских потреба. Уједно, можете бити сигурни да је свака ваша уплата заштићена.

С обзиром да је Законом забрањено клађење малолетницима, компанија Меридиан приликом верификовања налога обавезно проверава аутентичности унетих података путем личних докумената. На тај начин је избегнуто примање опклада лица млађих од 18 година.

Меридиан подстиче читаво друштво на чување моралних вредности

 

Од првог дана оснивања компанија Меридиан се истакла својим хуманитарним радом. Пружајући помоћ онима којима је она најпотребнија, жели да скрене пажњу другима да јој се придруже у томе.Донације Меридиана помогле су у прикупљању новца за лечење деце. Због тога је Meridian проглашен највећим појединачним корпоративним донатором средстава за лечење мале Софије Маркуљевић. Новац је успешно прикупљен. Испоставило се да је хуманитарни турнир у шутирању тројки који је ова кладионица организовала био савршено решење. Донације Меридиана на тај начин премашиле су два милиона динара за ову девојчицу која болује од спиналне мишићне атрофије тип 1.

Када је, коначно, обезбеђен новац за Софију Маркуљевић, компанија Меридиан одмах је кренула у нову акцију како би помогла Кости Јосиповићу. Код седмогодишњег дечака дијагностификована је миоклонична епилепсија, Дравет синдром. Да би му донекла учинила живот лакшим компанија Меридиан је донирала хуманитарну помоћ која ће, сигурни смо, побољшати услове лечења.

Компанија Меридиан никог не заборавља у тешким временима

 

Читав свет, па и наша земља, тренутно се бори са највећим непријатељем – корона вирусом!
Свесни да здравствене установе и њихови радници сносе највећи терет борбе са новооткривеном болешћу, компанија Меридиан је издвојила преко 3 милиона динара за помоћ њима. Тако је пакете са дефицитарном медицинско – техничком опремом добило преко 60 домова здравља у Србији. Затим, Институт за реуматологију у Београду, Општа болница у Пожаревцу, Општа болница у Јагодини и КБЦ Земун.

Такође, значајна средства уручена су и Дечијој болници за плућне болести, Клиничко – болничком центру “Драгиша Мишовић”, болници у Нишу, Центру за палијативно збрињавање – BELhospice. Док је Институт за мајку и дете добио инфузионе пумпе за бебе које су драгоцено средство у тешким болестима наших најмлађих.

Kompanija Meridian – увек ту када је најпотребније.