Основна школа „Јован Цвијић“ у Костолцу нанизала је 78 година постојања и образовања младих генерација. Овај значајан датум прослављен је 12. октобра, разноврсним програмом у којем су главну реч имали ђаци.   

Тим поводом су се у просторијама школе окупили бројни ученици, наставници, родитељи, представници локалне самоуправе, установа, организација, цркве, полиције и још много пријатеља ове васпитно – образовне установе која је по бројности ђака, уз централну школу и четири одељења у Старом Костолцу, Острову, Петки и Кленовнику, највећа на територији града Пожаревца, али и Браничевског округа.

На свечаности су дугогодишњим сарадницима уручене захвалнице за пружену подршку и награде ученицима који су имали највише успеха на школском литерарном конкурсу.

Директорка школе Сунчица Марковић говорила је о историјату школе и пројектним активностима, након чега је окупљене поздравио градоначелник Пожаревца Саша Павловић. Међу гостима, свечаности су присуствовали и председник Градске општине Костолац Серџо Крстаноски и председница Скупштине Градске општине Милена Церовшек, са сарадницима.

Добитници захвалница за допринос у раду школе
Победници литерарног конкуса

Из богатог програма

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content