Пошто је врло добро одрадио посао са својим матичним клубом Младим радником, вратио га у Супер лигу и обезбедио опстанак, врсни пожаревачки тренер Драган Бонић,по свој прилици каријеру ће наставити у иностранству. О овој новини и промени шефа струке обавестио нас је председник клуба Лазар Ристић.

-Нисмо раскинули сарадњу. Бонићу је истекао уговор и има примамљиве понуде из иностранства.У том смислу нема никаквих сметњи.Бонић је поникао у Младом раднику и после играчке каријере, прешао у тренере.Наш  Пожаревљанин је испунио у последње две сезоне  све договорене планове и циљеве и клуб се опет такмичи у елити. Иначе, ово је обострани, споразумни договор.Бонић ће  и даље бити члан нашег Младог радника и деловаће саветодавно.Био је и остаје прави одбојкашки војник коме је клуб светиња.Једном речју,on je прави професионалац на кога увек рачунамо, каже Ристић.

Драган Бонић је само у Младом раднику био тренер, са прекидима пуних девет година. Већ се врше преговори са наследником Бонића за наредну суперлигашку сезону,а како нам је рекао председниик клуба Лазар Ристић  вероватно да ће ускоро бити познат нови шеф струке ОК „Млади радник“.

Текст и фото: Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content