ПОЖАРЕВАЦ: Заседа локални парламент

Objavio: | 22/02/2018

За петак, 23. фебруар, председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић заказао је седницу, на чијем дневном реду ће се наћи четири теме.

Пред одборнике ће се наћи предлози решења о давању сагласности на програме и планове рада и развоја, као и на финансијске планове установа и Фондације за 2018. годину – Историјског архива, Туристичке организације, Културно – спортског центра „Пожаревац“, Народне библиотеке „Илија М. Петровић“, затим Центра за социјални рад, Народног музеја, Центра за културу, Градског женског хора „Барили“, Дома здравља и Фондације Милинин дом – Галерије Милене Павловић Барили.

Једна од тема скупштинског заседања биће и предлог одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета Града Пожаревца за прошлу годину.

Такође, законодавна власт разматраће и предлог одлуке о покретању иницијативе за утврђивање јавног интереса за експропијацију и административни пренос непокретности ради проширења гробља у КО Костолац – Град.

У оквиру тачке дневног реда о избору, постављању, именовању, разрешењу и престанку мандата, на седници ће бити речи и о престанку дужности директора и именовању вршиоца дужности директора Центра за културу Пожаревац.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *